usability logo - brugervenlighed på nettet  Hvordan læses web-sider
Placering af indhold
Valg af elementer
Hvad kigger brugeren på
Hastighed og ventetid
Test website usability

Valg af website teknologi
Brugeren kommer ikke igen, hvis siden ikke umiddelbart kan ses i deres browser. I sammenhængen er det derfor ikke en fordel, at anvende den nyeste teknologi til web-sider.

De fleste brugere opdatere deres browser sjældent og har derfor ikke glæde af sites der anvender ny teknologi. Det er ligeledes irriterende for brugere at skulle downloade plug-ins før de kan se siden.

Yderligere er der mange virksomheder der ikke vil have at deres medarbejder selv installere software-komponenter på maskinerne.

Derfor vil jeg anbefale at man optimere sites til at kunne virke med 2 browser generationer under den sidste version. Flash produktioner 1-2 version under sidste frigivet det samme gælder PDF-reader.


Mine links:
Data recovery, services    free online tarot readings    data recovery    free photos and desktop wallpapers"    Projektleder, webdesigner, webdesign    freelance webdesigner, webdesign    It-manden 'data recovery' & tegneseriestriben 'Systemadministratoren'    Photo links    Mainecoon    Phillip    Patrick    Coaching artikel    Webdesign    Madopskrifter