usability logo - brugervenlighed på nettet  Usability testing
Element placering
HTML specieltegn

Placering af elementer på sitet
Placering af elementer på sitet:
Logo bør altid placeres i øverste venstre hjørne eller centreret i toppen af siden. Grunden til denne placering er, at når brugeren trækker i vinduet, for at gøre det større eller mindre, er logoet altid synligt.

Hovedmenuen bør max indeholde 5 menupunkter og bør placeres enten i toppen eller til venstre på siden. Grunden til at jeg anbefaler denne placering, er, at det er den mest udbredte menu-placering på nettet.

Undermenuer bør placeres til venstre på siden af de samme grunde, som beskrevet under hovedmenuen, samt fordi det er det sted, brugeren kigger mindst.

Indholdet bør være placeret midt på siden, da det er det, brugeren først kigger på, når siden loades.

Hvis animationer bør placeres i toppen og/eller i bunden af siden, da brugeren ikke kigger på de områder. Der bør aldrig placeres animationer sammen med tekst, da det virker forstyrrende for brugeren, når teksten læses.

Der bør aldrig linkes til PDF-dokumenter med mindre PDF-dokumentet er ment som en print-version af siden eller en tekst, der svarer til 5 sider udprintet.

Velkomst-sider er unødvendige. Brugeren vil ofte springe siden over, hvis det er muligt og gider ikke se en velkomstside mere end en gang. Siderne indeholder ikke noget reelt budskab, end at reklamere for virksomheden. Ofte er disse velkomstsider lavet i Flash, hvilket også gør dem tunge at loade.Mine links:
Data recovery, services    free online tarot readings    data recovery services    free photos of statues from Italy"    webdesigner, webdesign referencer    Coaching    freelance webdesigner, webdesign    It-manden 'data recovery' & tegneseriestriben 'Systemadministratoren'    Foto oversigt    Mainecoon desktop wallpaper    Phillip    Patricks links    Coaching    Webdesign    Madopskrifter    links